De ClubConnect netwerk app, een succesvolle spin-off

Wat hebben LCS Schiphol, Jumbo van Bergen en Businessclub The Duke in Nistelrode met elkaar gemeen? Grote groepen mensen verbinden met een eigen netwerk app. Publiceren van het laatste nieuws en activiteiten. Versturen van pushberichten met één druk op de knop. De app heeft daarnaast een groot aantal slimme ingebouwde functies waarmee app gebruikers onderling contact kunnen maken én houden.

Breed toepasbaar

ClubConnect is toepasbaar binnen organisaties die op een laagdrempelige en exclusieve manier meerwaarde willen bieden aan haar leden. Denk daarbij aan retail organisaties die haar medewerkerstevredenheid willen verhogen, netwerkorganisaties en businessclubs die meerwaarde willen bieden buiten de vaste contactmomenten of de B2B organisatie die snel en eenvoudig haar klanten wil bereiken met meetbaar resultaat.

BusinessCom App powered by ClubConnect
Business-to-Business innovatie. De BusinessCom klanten app powered by ClubConnect.

ClubConnect verbindt

ClubConnect verbindt en creëert echte meerwaarde voor organisaties en haar leden. Met ClubConnect heeft u één centraal platform voor alle communicatie. De app wordt altijd volledig op maat gemaakt en heeft uw eigen look-and-feel.

Kijk voor meer informatie op clubconnect.cc

De LCS App is dé app van Luchtvaart College Schiphol waarmee je eenvoudig in contact kunt komen met andere leden van het Mobiliteitsplatform Schiphol. Ook helpt de app je op de hoogte te blijven van aangeboden vacatures en kandidaten binnen het netwerk en van allerlei activiteiten en bijeenkomsten die door het netwerk worden georganiseerd. Bovendien kunnen deelnemers artikelen, in het kader van kennisdeling, laten publiceren in de app.

Madelon Leliveld Programma Manager Luchtvaart College Schiphol