100% ontzorgen. Daar plukken onze klanten de vruchten van

Al sinds begin 2000 mag ECOM zich hofleverancier noemen bij MARS dochter Royal Canin Nederland in Veghel. Een langlopende relatie gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Onder de noemer FullSupport leveren wij een scala aan ICT diensten aan ‘RC’ van server- en applicatiebeheer tot en met het op maat ontwikkelen van apps en narrowcasting software voor het landelijke Shop-in-shop netwerk.

Onze brede kennis, de honkvaste specialisten en onze ICT infrastructuur fungeren als een geheel, één plek waar kennis samenkomt, wordt gedeeld en waar technische uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Uitdagingen worden daarbij niet uit de weg gegaan. Ons motto ‘alles kan’ is gebaseerd op ervaring. Alles kan ook echt! En Royal Canin plukt daar al jarenlang de vruchten van.

Helpdesk support

Dit jaar hebben wij ons FullSupport dienstenpallet richting Royal Canin Nederland verder uitgebreid met een telefonische Helpdesk. Ons team staat tijdens kantoortijden klaar om 1e lijn support te bieden aan eindgebruikers van zowel de binnen- als buitendienst. Werkzaamheden worden uitvoerig beschreven en waarnodig worden vervolgwerkzaamheden ingepland. Met continuïteit en gebruikerstevredenheid als uitgangspunt.


FullSupport dienstenpallet uitgebreid bij Royal Canin Nederland.