Over ECOM

ECOM is opgericht in 1997 met als missie om de best mogelijke service te leveren aan MKB ondernemers op het gebied van systeem- en netwerkbeheer. Ondertussen zijn wij uitgegroeid tot totaalleverancier van ICT maatwerk met een eigen team van tussen de 10 en 15 specialisten. Een mooie club van flexibele, ervaren vakmensen die dagelijks snel en adequaat inspelen op vraagstukken groot en klein.

Ons motto is ‘alles kan’ en dat dragen we dagelijks uit.

Onze ervaring heeft namelijk geleerd dat ook écht alles kan! Onze kracht is het leveren van full support. Service en oplossingen in de meest brede zin van het woord.

ECOM is breed!

Dit biedt veel voordelen voor ons en onze klanten. Om onze brede inzetbaarheid te illustreren hebben wij er voor gekozen om enkele praktijkvoorbeelden als cases te beschrijven op onze website. Zoals u daarin kunt lezen zijn onze klantrelaties gebaseerd op kennis, inzet en wederzijds vertrouwen. Dit wordt vertaald in jarenlange, toekomstbestendige relaties met onze klanten.

ECOM is gecertificeerd partner van Microsoft, Brother en HP en door onze samenwerking met Nederlands grootste IT distributeurs zoals Ingram Micro en Copaco zijn wij in staat alle gangbare A-merk hardware te leveren tegen concurrerende prijzen. Op applicatiegebied hebben wij ruime ervaring met het leveren, implementeren en onderhouden van veelgebruikte applicaties zoals Exact, Unit4 en Office 365.

ISO gecertificeerd datacenter.

Vanuit ons eigen ISO 9001 gecertificeerde Virtuele Nederlandse Datacenter leveren wij een scala aan datacenter diensten waaronder Windows- en Linux server beheer, Private Cloud en VMware virtualisatie oplossingen.

Kortom. Bent u op zoek naar een ervaren ICT specialist die op uw niveau meedenkt en elke uitdaging aangaat onder het motto ‘alles kan’? Dan ben u bij ECOM aan het juiste adres. Wij nodigen u graag uit om een kijkje in de (vintage) ECOM keuken te komen nemen. De vers gezette koffie staat voor u klaar! Neem contact met ons op.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Dankzij onze innovatiedrang en continue zelfontwikkeling zijn we altijd snel bekend met nieuwe toepassingen, wat ons én u een voorsprong oplevert. De kracht van jarenlange ervaring, innovatieve ideeën en plezier in het pionieren.

Eric van den Brand Directeur en eigenaar ECOM