Aangenaam... Noa

... ik ben uw ideale fulltime systeembeheerder... ik ben zéér ervaren... ik ben nooit ziek... hoef nooit op vakantie... en u betaalt mij per maand vanaf €15,-

Wat doet Noa...

... simpel gesteld is het Noa's primaire taak uw netwerk optimaal te beheren. Bij Noa gaat het om beheer-op-afstand; dus alle werkzaamheden die van achter een PC verricht kunnen worden.

Hoe werkt Noa...

Heel simpel... Via internet komt Noa bij u op bezoek. Vanaf dat moment kan Noa alle denkbare beheers-en ondersteunende taken uitvoeren en problemen oplossen.

Noa biedt u de oplossing...

Nooit meer problemen met uw computers. Geen zorgen meer over back-ups, virussen en het up-to-date houden van uw standaard programma’s.

En mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen, dan worden die snel en vakkundig opgelost. Zodat u en uw medewerkers dat kunnen doen waar ze goed in zijn en waar het eigenlijk om gaat binnen uw bedrijf!

Brochure aanvragen

Noa helpt onze klanten om operationele kosten laag te houden en uitval tot een minimum te beperken. En is er een storing.. dan werkt Noa snel en efficiënt zodat deze snel en adequaat wordt opgelost. Dat alles tegen vaste lage kosten per maand.

Eric van den Brand Directeur en eigenaar ECOM